checkmark Leveret granit til pandaerne i ZOO og Clemens bro​​

checkmark ​Mange års erfaring​​​

Granit-kantsten til kantbegrænsning

Granit-kantsten anvendes, hvor der ønskes en smuk og robust afslutning med natursten. Kantsten anvendes som kantbegrænsning mellem vejbane og fortov, trappetrin, blomsterkasser og havemure.

Den smalle park granit-kantsten anvendes til at kante stier i parker og haver. Stenene giver en kantsætning, der holder til det daglige slid fra såvel kørende som gående.

Bredt udvalg af granit-kantsten for ethvert behov

Hos Bent Vangsøe Natursten har vi et stort udvalg af granit-kantsten, der dækker næsten alle behov. 

Kantsten har mange anvendelsesmuligheder, såsom kantbegrænsning mellem vejbane og fortov. Til denne opgave bruges typisk 12x30 centimeter kantsten, da det ved vejbanen kræver, at stenen kan holde til meget belastning og pres fra både vejen samt fortovsbelægningen. Granit-kantsten kan også bruges til trappe. Trinnene kan enten være for sig selv, hvor kantstenen bliver lagt ned, så man har kantstenens højde som trædeflade.

Trappen kan også være lavet, hvor kantsten står normalt, og så bruger man granit-chaussesten som trædeflade. Hvis man vælger en radiuskantsten, kan man også lave en buet trappe.

Vi har også eksempler på blomsterkasser, højbede eller havemure. Stenene giver en kantsætning, der holder til det daglige slid fra såvel kørende som gående. 

Udover at vi har 12x30 centimeter granit-kantsten, har vi også to andre størrelser; nemlig 10x25 og 8x20 centimeter. Vi lagerfører kantsten fra Portugal, Kina, Indien og Sverige.

Få et uforpligtende tilbud på kantsten i granit

Vi har leveret granit-kantsten til projekter rundt i hele Danmark, herunder både på Sjælland, Fyn og i Jylland, hvor vi har leveret til såvel erhvervskunder som private.

​Ønsker du/I at få yderligere information eller modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 70 20 18 22, e-mail info@vangsoe.dk eller skriv til os via vores kontaktformular.

Tør​

Våd​

G399 Kantsten

Sort grå Kinesisk kantsten. Den fås i 8/20 eller 12/28.

Grå indisk kantsten 12/30 cm

Grå indisk kantsten 12/30 er en lys grå granit med sorte nister i, kantstenen har en meget jævn overflade og kan derfor sagtens bruges til trappeforkanter eller som selve trinfladen.

Varenummer 35400

Tør​

Våd​

Grå indisk kantsten 8/20 cm

Grå indisk kantsten 8/20 er lys grå granit med sorte nister. En 8/20 kantsten er at fortrække hvis man vil lave et gangareal eller man bare vil holde styr på sin græsplæne. Den grå indisk kantsten kan også bruges som trappe forkant hvor man ikke ønsker så højt et trin.
Varenummer 35000

Tør​

Våd​

Lys Portugisisk Kantsten

Portugisisk kløvet kantsten er en lys granit kantsten.
Fås bl.a. i 12/30 og 8/20

Tør​

Våd​

Mørk Portugisisk Kantsten

Portugisisk kløvet kantsten i en mørk granit.
Fås bl.a. i 12/30 og 8/20

Tør​

Våd​

Nordland G354 kantsten

Rød grå granit kantsten 12/28 og 8/20

Se vores samarbejdspartnere​

Bent Vangsøe Natursten A/S
​på Facebook​

​Find os også på Linkedin

HVEM ER VI?

Bent Vangsøe Natursten

CVR: 25676815

KONTAKT OS

Telefon: 70 20 18 22

Mail: info@vangsoe.dk

ADRESSE

Fynsvej 8

5500 Middelfart