Bordursten

Bordursten

Bordursten i granit til konkurrencedygtige priser

Hos Bent Vangsøe Natursten i Middelfart kan du købe bordursten. En bordursten er en tyk flise, der kan bruges som køreflise til biler og andre tungere køretøjer. Derfor er denne type sten ideel i indkørsler, men også til gangbaner i andre belægninger – dette kan eksempelvis være i et fortov på gågader eller steder, hvor der er brosten.

 

Vi forhandler bordursten i forskellige farver

Bordursten fås i mange forskellige farver, mål og typer – se billederne herunder og lad dig inspirere.

Da vi selv hos Bent Vangsøe Natursten importerer vores sten – og herved også vores bordursten – kan vi tilbyde vores kunder gode, konkurrencedygtige priser.

 

Omfattende erfaring

Ønsker du at købe dine bordursten hos et erfarent firma, kan du med fordel vælge os. Vi har eksisteret som selvstændigt firma siden år 2000, men vores erfaring i arbejdet med granit strækker sig længere end 30 år tilbage i tiden.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores forskellige bordursten, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 18 22 eller e-mail info@vangsoe.dk.

Vi giver også et uforpligtende tilbud. Vi har en række forskellige kunder i vores portefølje – private, som offentlige institutioner og erhverv i Odense, Aarhus, Aalborg, København og hele Danmark.

4 vare(r)
BordurstenRd-20
Kontakt os for køb – tlf. 70201822
BordurstenMrkgr-20
Kontakt os for køb – tlf. 70201822
BordurstenSort-20
Kontakt os for køb – tlf. 70201822
BordurstenLysgr-20
Kontakt os for køb – tlf. 70201822
4 vare(r)